Κύπρος

Απίστευτη μάχη για τον τίτλο στην Κύπρο: Διπλό στο 97' η ΑΕΚ Λάρνακας στο ντέρμπι με Άρη, συνεχίζει το κυνήγι του ΑΠΟΕΛ!

Τρομερή μάχη για το πρωτάθλημα στην Κύπρο, που… φούντωσε για τα καλά μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs!

Ο κακός χαμός στην Κύπρο για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή συνεχίζεται ή, καλύτερα, φούντωσε για τα καλά μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs!

Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-0 στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου και επανήλθε στις επιτυχίες μετά τη «σφαλιάρα» από την Ανόρθωση. Κβιλιτάια με πέναλτι (59') και Μαρκίνιος με ωραία ενέργεια και κοντινό σουτ (67') πέτυχαν τα τέρματα για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, στον οποίο έτρεξαν και αγκάλιασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος.

Το «δώρο», ωστόσο, που περίμεναν οι «γαλαζοκίτρινοι» στο ντέρμπι, δεν ήρθε, αφού ο Μιλίτσεβιτς είχε άλλη γνώμη! Στο 97' του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον πρωταθλητή Άρη Λεμεσού και την ΑΕΚ Λάρνακας, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση φάουλ-ασίστ του Γκιούρτσο και με κεφαλιά ξέρανε τους γηπεδούχους για το τελικό 1-0!

Με αυτήν τη νίκη η ΑΕΚ συνεχίζει το «κυνήγι» του ΑΠΟΕΛ και του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία της, μειώνοντας εκ νέου στον πόντο από την κορυφή! Ο Άρης, από την άλλη, κινδυνεύει, πλέον, να μείνει εκτός Ευρώπης, αφού στο άλλο παιχνίδι η Ομόνοια έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Ανόρθωσης, επικρατώντας 2-0!

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε, η βαθμολογία έχει ως εξής:

0

* Ο πρωταθλητής πηγαίνει στον 2ο προκριματικό του Champions League, ενώ ο 2ος και ο 3ος στον 2ο προκριματικό του Conference, εκτός, βέβαια, αν κατακτήσει το Κύπελλο ομάδα, που δεν τερματίσει στην πρώτη τριάδα.



Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης «στροφής»:

Κύπρος: Απίστευτη μάχη για το πρωτάθλημα

Κύπρος: Απίστευτη μάχη για το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x