Κύπρος

Έμεινε ζωντανός και κοιτάει πρωτάθλημα ο Απόλλων Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση στην 2η αγωνιστική των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ζωντανή έμεινε η ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού στην πορεία που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο, καθώς κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ανόρθωση.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Νοβότνι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 36ο λεπτό και έκανε το 1-0 για την Ανόρθωση, ενώ ο ίδιος έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Για τον Απόλλων Λεμεσού ο Νταμπό ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 63’. Η ομάδα του Ζόρνιγκερ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να κάνει την μεγάλη ανατροπή, με τον Χρήστο Αλμπάνη να στέλνει την μπάλα άουτ στο 67’ και τον Ντέλετιτς να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία στο 74ο λεπτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Ρομπέρζ, Χαμάς (60΄Ογκεντά) Αλεσάμι, Κολ, Νογιόκ, Αλμπάνης, Ίλιεφ (60΄Ζράντι) Γιάνγκα (60΄Νταμπό) Ντιγκινί.

Στον πάγκο: Τζούριν, Φιλιώτης, Αυλωνίτης, Τζουμ, Ογκεντά, Ζράντι, Ψύχας, Χάμπος, Σπόλιαριτς, Ίντζια, Πίττας, Νταμπό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αντωνιάδης, Κορέια, Λάζαρος (54΄Πόποβιτς) Αμπαρτζουμιάν, Χουσμπάουερ, Κορρέα, Ιωάννου (46΄Αραγιούρι) Ουάρντα, Χριστοφή, Νοβότνι.

Στον πάγκο: Τζουρ, Παπαδόπουλος, Αβραάμ, Πόποβιτς, Καλτσάς, Αραγιούρι, Ρισβάνης, Εσκοβάλ, Ντέλετις, Χρυσοστόμου.

Νωρίτερα ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς από την Λάρνακα, αφού έκανε την εντυπωσιακή ανατροπή στο 97’ κόντρα στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Φαράζ να παίρνει την μπάλα από τον Εγγλέζου και να γράφει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ βρήκε τρόπο να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, μετά από λάθος του Εγγλέζου και τον Ζαμπάλα να κάνει το 1-1 στο 62’. Στο 88 η ομάδα του Σοφρόνη Αυγουστή έμεινε με έναν παίκτη λιγότερο, ωστόσο στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρώ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1 για τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ: Λεάλ, Γκονζάλεθ, Μιλίσεβιτς, Εγγλέζου, Ροσάλες, Λέδες, Άλτμαν (Ακοράν 59?), Εσπινόσα (Μάμας 82?), Φαράζ (Παναντέρο 82?), Τρισκόφσκι, Ντάρμπισαϊρ (Ρόμο 59?)

Στον πάγκο
: Τούμπας, Τάντι, Ακοράν, Αναστασίου, Λαμπόικο, Ναούμ, Χριστοφόρου, Μάμας, Μαρτής, Παναντέρο, Ολατούντζι, Ρομό.

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ (Μιχαήλ 46?), Καρώ, Σάβιτς, Ζαμπάλα, Πέδρο, Σόουζα, Σατσιάς, Οκριασβίλι (Εφραίμ 82?), Θεοδώρου (Μάγκλιτσα 46?), Νατέλ, Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Μιχαήλ, Τσιλιγγίρης, Εφραίμ, Μάγκλιτσα, Έσελινγκ, Γαβριήλ, Ντιαβαρά, Πολυκάρπου, Γουίλερ, Ντανίλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x