Κύπρος

Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΚ, ισόπαλοι έμειναν Απόλλωνας και Ανόρθωση

Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ Λάρνακας που επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ με ανατροπή για την 22η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος. Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Απόλλων Λεμεσού και Ανόρθωση.

Τους τρείς βαθμούς πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας που έκανε την ανατροπή και επικράτησε κόντρα στην ΑΕΛ, για την 22η αγωνιστική του Κυπριακού πρωταθλήματος σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι με τον Τεσέιρα στο 24? να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μαρόσα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι δύο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε τα ηνία, φτάνοντας στην ισοφάριση με τον Ρομό στο 52’. Ο Άλτμαν ήταν αυτός που έκανε το 2-1 με πέναλτι στο 66’ και ο Ρομό με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1 για του «κιτρινοπράσινους».

Στο άλλο ματς της ημέρας ο Απόλλωνας Λεμεσού και η Ανόρθωση έμειναν ισόπαλες με 2-2 και μοιραίο τον Ουάρντα στο 95’. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν από νωρίς με 2-0 πίσω στο σκορ κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση.

Ο Απόλλωνας έκανε ένα φοβερό 10λεπτο στην αρχή του αγώνα, με τον Χρήστο Αλμπάνη να κάνει το 1-0 στο 4ο λεπτό και τον Ντιγκινί να γράφει το 2-0 στο 10’.

Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Χριστοφή κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με την Ανόρθωση να συνεχίζει με το ίδιο πάθος στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου και να κάνει το 2-2 από το σημείο του πέναλτι με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Ανόρθωση κέρδισε νέο πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο Γιοβάνοβιτς μάντεψε σωστά και κέρδισε τον Ουάρντα για να μείνει το 2-2 ως τελικό σκορ.


Αναλυτικά τα παιχνίδια της 22ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 26/2

ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΕΛ 3-1
(Ρόμο 52’, 84’, Άλτμαν 66’, Τεσέιρα 24’)
Απόλλων Λεμεσού-Ανόρθωση 2-2
(Αλμπάνης 4’, Ντιγκινί 10’, Χριστοφή 45’ Χριστοδουλόπουλος 51’)

Κυριακή 27/2

Δόξα Κατωκοπιάς-ΠΑΕΕΚ
Ολυμπιακός-Εθνικός Άχνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x