Κύπρος

Εύκολο απόγευμα για την Πάφο του Τάνκοβιτς, νέα γκέλα για ΑΠΟΕΛ

Η Πάφος πήρε την εκτός έδρα νίκη με 4-0 επί του Ακρίτα Χλώρακα, με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να σκοράρει. Νέα γκέλα για τον ΑΠΟΕΛ από τον Άρη Λεμεσού.

Εύκολο απόγευμα είχε η Πάφος του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που φιλοξενήθηκε από τον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και επικράτησε 4-0. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Σουηδός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, στο 30ο λεπτό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, η Πάφος συνέχισε να έχει την κυριαρχία στις φάσεις, φτάνοντας στο 2-0 με κεφαλιά του Ζαΐρο στο 65’, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, για να έρθει 87’ ο Ντράγκομιρ να κάνει 3-0 των φιλοξενούμενων. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ναμέ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο «Γ.Σ.Π» ο Άρης Λεμεσού φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και κατάφερε να κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα της Κύπρου, αφού επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καζού στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης.

Βασικός από την πλευρά των φιλοξενούμενων ήταν ο Άνχελ Κρέσπο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο πρώην αμυντικός του Βόλου Φράνκο Φεράρι, που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο στο 83’.

Από την πλευρά του Άρη, χρόνο συμμετοχής για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήρε ο Ρώσος επιθετικός, Αλεξάντρ Κοκόριν, που τον απέκτησε πριν από μερικές μέρες από τη Φιορεντίνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής


Παρασκευή 9/9

Ένωσις Νέων Παραλίμνιου-Δόξα Κατωκοπιάς 1-2
(39’ Λαμί-50’ Αναάν, 77’ Ασαμόα)
Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών-Ανόρθωση 0-2
(13’ Χαμπαρτζουμιάν, 60΄Νινγκά)

Σάββατο 10/9
Ακρίτας Χλώρακα-Πάφος 0-4
(30’ Τάνκοβιτς, 65’ Ζαΐρο, 87’ Ντράγκομιρ, 90+2’ Ναμέ)
ΑΠΟΕΛ-Άρης Λεμεσού 0-1
(18’ Καζού)

Κυριακή 11/9

Απόλλων Λεμεσου-Ομόνοια (19:00)
ΑΕΚ Λάρνακας-Νέα Σαλαμίνα (20:00)

Δευτέρα 12/9
Ολυμπιακός Λευκωσίας-ΑΕ Λεμεσού (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x