Γενικά

Έχασε τη νίκη στα τελευταία λεπτά του φιλικού με τη Λετονία η Κύπρος

Ισόπαλη 1-1 ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της Κύπρου με τη Λετονία, η οποία διεξήχθη στην ΑΕΚ Αρένα της Λάρνακας.

«Άγγιξε» τη νίκη, αλλά ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά της εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τη Λετονία που διεξήχθη στην «ΑΕΚ Αρένα» της Λάρνακας, η Κύπρος.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια προηγήθηκε στο 34' με γκολ του Πίττα, αλλά είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου και το πλήρωσε, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης για το τελικό 1-1 στο 85'.

Ο Λοΐζου έχασε την πρώτη ευκαιρία για την Κύπρο στο 24', ενώ στο 25' ο ένα σουτ του Πίττα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 34' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Λοΐζου, ο Πίττας πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Στο 44' η Λετονία πήρε πέναλτι, αλλά ο Μολ απέκρουσε την εκτέλεση του Γκουτκόβσκις, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας, χάνοντας ευκαιρίες και βρίσκοντας τελικά το γκολ της ισοφάρισης στο 85', με σκόρερ τον Τσιγκάνικς.

Πλέον, για την Κύπρο ακολουθεί το νέα εντός έδρας φιλική αναμέτρηση, τη Δευτέρα 25/3 κόντρα στη Σερβία.

Η σύνθεση της Κύπρου (Τιμούρ Κετσπάγια): Μολ, Καρώ, Γκόγκιτς, Λαίφης, Χ. Κυριάκου, Κορέια, Κούσουλος (78? Αρτυματάς), Ντ. Σπόλιαριτς (62? Κυπριανού), Χαραλάμπους (78? Πηλέας), Λοίζου (62? Γαβριήλ), Πίττας (62? Ρ. Σωτηρίου).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x