Κύπρος

Επαγγελματική νίκη για το Παραλίμνι, αγχωτικό «τρίποντο» για την Καρμιώτισσα

Με νίκες συνέχισαν στο κυπριακό πρωτάθλημα η Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών και το Παραλίμνι καθώς επικράτησαν του Ολυμπιακού Λευκωσίας και της Νέας Σαλαμίνας αντίστοιχα για την 5η αγωνιστική

Την νίκη με 2-0 πανηγύρισε το Παραλίμνι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, τη στιγμή που η Καρμιώτισσα επικράτησε με το αγχωτικό 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Κύπρου.

Στο στάδιο «Τάσος Μάρκου», το Παραλίμνι προσπάθησε να βάλει δύσκολα από νωρίς στη Νέα Σαλαμίνα με μακρινά σουτ. Ωστόσο τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ρούσια να ανοίγει το σκορ στο 78' για τους γηπεδούχους και τον Σίλβα να «κλειδώνει» τη νίκη πέντε λεπτά αργότερα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Δεύτερη νίκη για το Παραλίμνι στο πρωτάθλημα που βρίσκεται στο -6 από την κορυφή.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην Αμμόχωστο η Καρμιώτισσα υποδέχθηκε τον ουραγό Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο οποίος ήταν παραταγμένος στο 1/3 του γηπέδου. Οι γηπεδούχοι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια την κατοχή με την πίεση αυτή να μην επιφέρει καρπούς μέχρι που στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Εμίλιο Ζελάγια, για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε και η ομάδα της Αμμοχώστου πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, «βυθίζοντας» τον Ολυμπιακό στην τελευταία θέση.

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x