Κύπρος

Οπαδός της ΑΕ Λεμεσού έπεσε σε καταπακτή στο ΓΣΠ και υπέστη κάταγμα σπονδύλου

Ένας οπαδός της ΑΕ Λεμεσού έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στην καταπακτή μπροστά από το Βόρειο πέταλο στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, αποχωρώντας από το ΓΣΠ με κάταγμα σπονδύλου!

Από έναν σοβαρό τραυματισμό οπαδού στιγματίστηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Ένας φίλος των φιλοξενούμενων έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στην καταπακτή μπροστά από το Βόρειο πέταλο και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, υπέστη κάταγμα σπονδύλου!

Φωτογραφίες τον δείχνουν τη στιγμή που απομακρύνεται από το σημείο με φορείο, με όλο τον κόσμο που ήταν εκεί να τον χειροκροτά και φυσικά να του εύχεται να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, η αγαπημένη του ομάδα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων, «εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο οπαδό, ο οποίος έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στην καταπακτή μπροστά από το Βόρειο πέταλο, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του. Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους έσπευσαν εντός και εκτός ΑΕΛ και βοήθησαν τον φίλαθλο της ομάδας μας! Καλή Ανάρρωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x