Κύπρος

Βαριά ήττα για ΑΠΟΕΛ και μένει εκτός Champions League!

Την βαριά ήττα με 3-1 γνώρισε στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ και μετά την νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας με 1-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού, έμεινε εκτός Champions League.

Όλα στραβά πήγαν για τον ΑΠΟΕΛ την φετινή σεζόν, καθώς εκτός από το χαμένο πρωτάθλημα, έχασε και την 2η θέση που οδηγεί στο Champions League μετά από την ήττα που γνώρισε από την Πάφο με 3-1.

Μεγάλη νικήτρια της ημέρας και της σεζόν η ΑΕΚ Λάρνακας, αφού ήταν αυτή που τον εκθρόνισε, μετά από την σπουδαία νίκη με 1-0 επί του αδιάφορου βαθμολογικά Απόλλωνα Λεμεσού.

Πάφος-ΑΠΟΕΛ 3-1

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την βαριά ήττα για αυτόν με 3-1 από την Πάφο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα από το 4ο κιόλας λεπτό, όταν ο Κβίντα μετά από το κόρνερ του Χότσκο έπιασε μια κεφαλιά και έκανε το 1-0.



Τέσσερα λεπτά αργότερα η Πάφος είχε την ευκαιρία να κάνει και το 2-0, ωστόσο η προσπάθεια του Τάλις σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 33’, ο Ζαίρο εκμεταλλεύτηκε την κακή άμυνα του ΑΠΟΕΛ και έκανε το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, με τον Λούκας Σουόζα να καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 στο 54’. Ωστόσο η ομάδα της Πάφου κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 78’ και να κλειδώσει μια σπουδαία νίκη με 3-1.



Ο ΑΠΟΕΛ με αυτήν την ήταν έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League.



Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας 0-1

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πάρει στην έδρα του πρωταθλητή Απόλλωνα Λεμεσού η ΑΕΚ Λάρνακας, που επικράτησε με 1-0 και σκαρφάλωσε αυτή στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην τελευταία αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος και ονειρεύεται ομίλους Champions League.

Στην αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν καλύτερα και στο 16’, είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μετά από το πρώτο μισάωρό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πατήσουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν το πάνω χέρι.

Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Λεδέ, να κάνει ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή στο 50’ και να γράφει το 1-0 για την ΑΕΚ Λάρνακας. Σκορ που εν τέλη έμεινε μέχρι το τέλος με την φιλοξενούμενη ομάδα να κυριαρχεί και να παίρνει σπουδαία νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs:

Σάββατο 21/5

Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού 0-3
(43' Γιάγκο, 63',69' Σπόλιαριτς)

Κυριακή 22/5

Πάφος-ΑΠΟΕΛ 3-1
(4' Κβίντα, 33', 78' Ζαίρο)

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΚ Λάρνακας 0-1
(50' Λεδές)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x