Κύπρος

Στο τραπέζι η αποχή των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο έπειτα από τον τραυματισμό παίκτη από κροτίδα

Δραστικά μέτρα είναι πιθανόν να πάρουν οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κηρύξουν αποχή.

Ορατό μοιάζει το σενάριο να κηρύξουν αποχή οι ποδοσφαιριστές στην Κύπρο μετά το επεισοδιακό παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση οδηγήθηκε σε οριστική διακοπή, έπειτα από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος έπειτα έπεσε στο έδαφος έπειτα από ρίψη κροτίδας κοντά στο σημείο στο οποίο έκανε προθέρμανση.

Το εν λόγω επεισόδιο δεν είναι το μοναδικό το οποίο έχει σημειωθεί στο πρωτάθλημα της Κύπρου το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται οι ποδοσφαιριστές να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όπως αναφέρεται σε Μέσα στη Μεγαλόνησο.

«Αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, θα συζητηθεί η λήψη δυναμικών μέτρων, μη αποκλειομένου και του ενδεχομένου της αποχής», ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΠ.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι έκνομες πράξεις έχουν γίνει κανόνας. Τα μέλη το ξεκαθάρισαν, κανένας παίκτης δεν πρόκειται να μπει στο γήπεδο εάν δεν λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια του. Θα μπαίνουν κάθε Σάββατο να ρισκάρουν τη ζωή τους ή θα απέχουν. Πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία, θα θρηνήσουμε θύματα όπως στην Ελλάδα», είχε δηλώσει -μεταξύ άλλων- ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x