Κύπρος

Τα… τυπικά για Καπίνο και ΑΕ Λεμεσού

Σε προφορική συμφωνία με τον Στέφανο Καπίνο έχει έρθει η ΑΕ Λεμεσού, με την μεταγραφή να ολοκληρώνεται ακόμα και εντός της σημερινής (08/06) ημέρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επόμενος προορισμός, Κύπρος για τον Στέφανο Καπίνο!

Μετά από μια διετία στην Ελβετία, για λογαριασμό της Βίντερτουρ, ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Λεμεσού.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την «μεγαλόνησο», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Και αυτό γιατί το μόνο που απομένει είναι ο Καπίνο να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά.

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Μάιντς, Βέρντερ Βρέμης, Νότιγχαμ Φόρεστ, Παναιτωλικό και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x