Stoiximan Super League

Κυριάκος: «Δεν θέλουμε να έχουμε την αλαζονεία του Ολυμπιακού»

«Ο ΠΑΟΚ δέχεται την αδικία και την ήττα» το σχόλιο του Κυριάκου Κυριάκου.

Σε σπουδαστές ιδιωτικής σχολής δημοσιογραφίας μίλησε ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΟΚ.

Εκείνο που τόνισε το μέλος του Δ.Σ. του «δικεφάλου» είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να έχει την αλαζονεία του Ολυμπιακού.

Η τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου

«Πολλές φορές είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την πίεση του κόσμου για απαντήσεις σε επικοινωνιακές επιθέσεις. Όταν το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ βλέπει πως άλλες ομάδες, οι οποίες επιλέγουν επιθετικό μοντέλο επικοινωνίας, δικαιώνονται, απαιτούν και από τον ΠΑΟΚ να κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο. Η ατιμωρησία και το αδύναμο θεσμικό πλαίσιο δυστυχώς ενθαρρύνει τα επιτελεία των επαγγελματικών ομάδων να επιλέγουν επιθετικές τακτικές. Η δουλειά μας είναι να αποτρέπουμε επιθετικές ενέργειες. Όχι να τις ενθαρρύνουμε.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δέχεται την ήττα, το λάθος, την αδικία και πάει μπροστά. Κι αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε και στον κόσμο μας. Δεν θέλουμε να έχουμε την αλαζονεία του Ολυμπιακού, όπου οι τίτλοι είναι αυτοσκοπός! Για εμάς, στον ΠΑΟΚ, οι τίτλοι είναι σκοπός, αλλά όχι με κάθε κόστος. Αυτό λοιπόν που πρέπει να φροντίσει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ είναι να δημιουργήσει ένα πολύ αυστηρό θεσμικό πλαίσιο Δεοντολογίας, για το πώς πρέπει να εκφράζονται επικοινωνιακά οι επαγγελματικές ομάδες»

Διαβάστε ακόμα

ΠΑΟΚ: Κρίνεται αύριο του Κρέσπο για Ολυμπιακό

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορέσει να προσαρμοστεί ο Καγκάβα στον ρόλο που τον θέλει ο Γκαρσία;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x