Ισπανία

Κύριος και στο «αντίο»: Η επιστολή του Βαλβέρδε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Με ένα αξιοπρεπέστατο μήνυμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχαιρέτησε τους φίλους της Μπαρτσελόνα με μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του συλλόγου.

Αυθεντικός και τζέντλεμαν ακόμα και στο «αντίο» του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στις μέρες που έζησε στο κλαμπ και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν.

Η επιστολή του Ερνέστο Βαλβέρδε

Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα,

Η εποχή μου στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια για μένα, στα οποία έζησα αρκετές στιγμές ευτυχίας, αλλά και κάποιες αρκετά δύσκολες. Θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτά τα χρόνια έζησα μια εξαιρετική εμπειρία ως προπονητής εξαιτίας της αγάπης που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ομάδα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όλους συνεργάστηκαν μαζί μου στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως εκείνους με τους οποίους μοιραστήκαμε ξεχωριστές στιγμές στις προπονήσεις και στα ταξίδια.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα, που μαζί κατακτήσαμε τέσσερα τρόπαια στη θητεία μου.
Από σήμερα τους εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στον νέο τεχνικό Κίκε Σετιέν.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Viva Barca, viva Catalonia


Ερνέστο Βαλβέρδε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x