Stoiximan Super League

Λάμπρου: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό – Ο Ηρακλής με πίστεψε»

Τον λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Λάζαρος Λάμπρου και μίλησε για την απόφαση που πήρε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε ντεμπούτο με γκολ με τον Ηρακλή, καθώς άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας αναμέτρηση (2-2) με την ΑΕΛ και μετά το τέλος του ματς μίλησε για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Ήρθαμε ισόπαλοι, εμείς κυνηγάμε πάντα το καλύτερο, δηλαδή τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά είμαι χαρούμενος που βοήθησα για να πάρουμε την ισοπαλία. Κρατάμε τον βαθμό», ανέφερε, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Για τον λόγο που έφυγε από το «τριφύλλι» παρά τις προτάσεις που του έγιναν και τη νέα του ομάδα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό για όλα τα χρόνια που ήμουν εκεί και για τις προτάσεις που μου έκανε. Αλλά αυτή τη χρονική περίοδο ήθελα να βρω μια ομάδα που να με πιστεύει και να μου δίνει παιχνίδια ώστε να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ. Στον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα και η καλύτερη λύση ήταν ο Ηρακλής ώστε να πάρω παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x