Γαλλία

Δεν σταματάει πουθενά η Λανς, με ανατροπή την Κλερμόν!

H φοβερή Λανς βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Κλερμόν, όμως ανέτρεψε τα δεδομένα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 2-1, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κυνήγι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάθε βδομάδα λέμε πως κάπου θα... σταματήσει, και κάθε βδομάδα μας διαψεύδει η Λανς! Η φοβερή ομάδα του Φρανκ Χες πήρε το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο της στη Ligue 1, νικώντας με σκορ 2-1 την Κλερμόν με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Με αυτόν τον τρόπο, η Λανς μείωσε και πάλι την απόσταση από την Παρί στους δύο πόντους και... περιμένει, ενώ η Κλερμόν έπεσε στη δέκατη θέση.

Η βραδιά δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, που είδαν στο 38' τον Αμπντούλ Σαμέντ να σημειώνει αυτογκόλ προσπαθώντας να διώξει μια σέντρα που έγινε από κόρνερ μέσα στην μικρή περιοχή.

Η Λανς μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα, και βρήκε την ισοφάριση με τον Γούεσλι Σαΐντ στο 60', μετά από μπαλιά ακριβείας του Σοτοκά. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Σεκό Φοφανά ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του Φρανκ Χες, μετά από ασίστ του Τζοναθάν Γκραντί. Η Λανς κράτησε χωρίς να απειληθεί μέχρι το τέλος του αγώνα το προβάδισμα, και πήρε αυτήν την πολύ σημαντική νίκη.



Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 11/11
Λιον-Νις 0-1
(89'Λακαζέτ-38' Πεπέ)

Σάββατο 12/11
Λανς-Κλερμόν 2-1
(Σαΐντ 60', Φοφανά 68' - αυτ. Αμπντούλ Σαμέντ 38')

Ρεν-Τουλούζ (22:00)

Κυριακή 13/11
Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ (14:00)
Μπρεστ-Τρουά (16:00)
Λιλ-Ανζέ
Μονπελιέ-Ρεμς
Ναντ-Αζαξιό
Στρασβούργο-Λοριάν (18:05)
Μονακό-Μαρσέιγ (21:45)

Η επόμενη 16η αγωνιστική

Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασμπούρ
Κλερμόν-Λιλ
Μαρσέιγ-Τουλούζ
Μπρεστ-Λυών
Οσέρ-Μονακό
Νις-Λανς
Ρεμς-Ρεν
Τρουά-Ναντ
Λοριάν-Μονπελιέ
Αζαξιό-Ανζέ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x