Γαλλία

«Όρθια» στο Φελίξ Μπολάρ η Ναντ

Με πέναλτι-γκολ του Τουρέ στο 81’, η Ναντ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Λανς.

Ισόπαλες με σκορ 1-1, ήρθαν Λανς και Ναντ στο «Φελίξ Μπολάρ», σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του Championnat. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν το 27’ με τον Κακουτά και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 81’ με πέναλτι του Τουρέ, που εκτελέστηκε δύο φορές.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Λανς έφτασε τους 18 βαθμούς και έπιασε στην 6η θέση τις Μαρσέιγ και Ρεν, ενώ η Ναντ πήγε στους 13, παραμένοντας, ωστόσο, στη 14η θέση.

Μέτριο ήταν το ξεκίνημα του αγώνα και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Λανς προηγήθηκε στο 27’ με σουτ του Κακουτά, μετά από ασίστ του Μπανζά και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ήλεγξε τον ρυθμό χωρίς να κινδυνεύσει.

Τα «καναρίνια» λίγο έλειψαν να ισοφαρίσουν στο 52’ με τον Μουανί, αλλά ο ίδιος κέρδισε πέναλτι στο 78’ σε ανατροπή από τον Γκραντί. Ο Τουρέ που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Λέκο, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, καθώς ο τερματοφύλακας της Λανς δεν βρισκόταν στη σωστή θέση. Ο Τουρέ αυτή τη φορά δεν λάθεψε και ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x