Ισπανία

«Αποσύρεται στο τέλος της σεζόν ο Λαόθ»

Την απόφαση να αποσυρθεί από τη διαιτησία φέρεται να έχει πάρει σύμφωνα με ισπανικά δημοιεύματα ο Ματέου Λαόθ, που τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις αποφάσεις του.

Μια καριέρα σχεδόν περίπου 15 χρόνων στο χώρο της διαιτησίας φαίνεται πως θα λάβει τέλος. Ο Ματέου Λαόθ, Ισπανός διαιτητής με πολλά χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, φέρεται να σκέφτεται την αποχώρησή του στο τέλος της φετινής σεζόν, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο Λαόθ, που «κρατάει τη σφυρίχτρα του» από το 2008, έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα έντονη κριτική για τις διαιτησίες του, με αποκορύφωμα τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας, όπου μοίραζε σαν... «στραγάλια» τις κίτρινες κάρτες, κάτι που συνέβη και προ ολίγων ημερών στο ντέρμπι της Βαρκελώνης μεταξύ Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ.

Η ενδεχόμενη απόφασή του να αποσυρθεί ίσως σχετίζεται και με την πρωτοβουλία της ισπανικής λίγκας να μην τον ορίσει σε κανέναν αγώνα στην ερχόμενη αγωνιστική, ένα είδος σιωπηρής τιμωρίας για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το καταλανικό ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x