Ισπανία

Λαπόρτα: «Πρέπει να παραιτηθεί ο Μπαρτομέου»

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα ζητά από τον Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου να παραιτηθεί από την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Την άμεση παραίτηση του Τζοσέπ Μπαρτομέου από τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα ζήτησε μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο πρόεδρος των Καταλανών την περίοδο 2003-2010 ανέφερε χαρακτηριστικά: « Ο Μπαρτομέου και όλο το διοικητικό συμβούλιο πρέπει να παραιτηθούν αμέσως. Υπονομεύουν την ηθική του Μέσι για να αποποιηθούν των ευθυνών τους για την οικονομική και αθλητική καταστροφή που έχουν δημιουργήσει. Αν παραιτηθούν άμεσα όμως υπάρχει μια ελπίδα να μείνει ο Μέσι».

Ακόμη, ο Καταλανός δικηγόρος αναφέρθηκε και στην πρόθεση του Ρόναλντ Κούμαν και γενικότερα της ομάδας να ξεφορτωθεί τον Λουίς Σουάρες. Έγραψε πως «είπαν τηλεφωνικά στον Σουάρες ότι δεν τον θέλουν στην ομάδα. Είναι μια πράξη δειλίας από τον πρόεδρο και φανερώνει έλλειψη σεβασμού για τον παίκτη. Αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς δεν είναι αντιπροσωπευτικός για το σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα διοικείται από ανίκανους».

Τέλος, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στους «μπλαουγκράνα» ο Λαπόρτα φαίνεται πως αποφάσισε οριστικά να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του συλλόγου, όποτε κι αν διεξαχθούν. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo », ήταν μια ιδέα που υπάρχει στο μυαλό του εδώ και καιρό και πλέον νιώθει πως είναι σε θέση να ελπίζει πως θα επανεκλεγεί.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x