Stoiximan Super League

Λάτσι: «Αυτά μου έστειλαν σε sms οι συμπαίκτες μου, στην ΑΕΚ ένιωσα πως έχω μία νέα οικογένεια»

Τα πρώτα λόγια των συμπαικτών του μετά την εμφάνισή του με τον Άρη αποκάλυψε ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συνθήκες που συνάντησε στην «Ένωση».

Τα πρώτα μηνύματα που δέχτηκε στο κινητό του αμέσως μετά την καλή του εμφάνιση με τον Άρη (14/1), αποκάλυψε ο Ζίγκα Λάτσι.

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος στόπερ της ΑΕΚ ανέφερε ότι έλαβε συγχαρητήρια μηνύματα -μεταξύ άλλων- από τους Τσιγκρίνσκι και Νεντελτσιάρου.

Ταυτόχρονα, στάθηκε στη δυσκολία του να αφήσει την οικογένειά του, προκειμένου να μετακομίσει στην Ελλάδα για την «Ένωση», στην οποία υποστήριξε ότι βρήκε μία νέα οικογένεια. Ενώ, σημείωσε και ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε ο Ζίγκα Λάτσι στο Novasports.gr:

«Ο Τσιγκρίνσκι ήταν ο πρώτος που επικοινώνησε μαζί μου μετά τον Άρη. Μου έστειλε sms, με κάτι προσωπικό και συγχαρητήρια. Όχι μόνο αυτός. Το ίδιο και ο Νεντελτσιάρου. Όλα τα παιδιά γενικά είναι κοντά μου και είμαστε καλά. Ήταν κάτι προσωπικό. Μου έδωσε συγχαρητήρια και μου είπε να συνεχίσω έτσι. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω ακόμα, προκειμένου να φτάσω εκεί που θέλω. Έχω δουλέψει αρκετά, αλλά έχω αρκετά πράγματα, στα οποία πρέπει να βελτιωθώ. Ήταν δύσκολο να αφήσω την οικογένειά μου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου. Αλλά στην ΑΕΚ με υποδέχθηκαν φανταστικά, ένιωσα πως είχα μια νέα οικογένεια που με αγκάλιασε».

Διαβάστε ακόμα:

Τρίτη απόγευμα η άφιξη Νταντσένκο για την ΑΕΚ

Τσακίρης: «Καλό μαντάτο ότι έχουν στραβώσει με το “Χ” στην ΑΕΚ»

Ραντεβού στα ημιτελικά για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x