Σπουδαία μάχη έλαβε χώρα στη Ρώμη το βράδυ της Τετάρτης (04/03) ανάμεσα στη Λάτσιο και την Αταλάντα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Coppa Italia.
Σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο «μονομάχοι» έμειναν στο... χορταστικό 2-2 στο μισοάδειο «Ολίμπικο», αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς του Μπέργκαμο στις 22 Απριλίου.
Μετά από ένα κακό πρώτο 45λεπτο, αμφότερες μπήκαν αποφασισμένες στην επανάληψη ώστε να ψάξουν το γκολ και να πάρουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Οι «λατσιάλι» άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό με τέρμα του Μπασιρού για να απαντήσει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πάσαλιτς για το 1-1.
Από... ήρωας πήγε να γίνει μοιραίος ο 31χρονος Κροάτης για τους «μπεργκαμάσκι», αφού στο 87ο λεπτό σε προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα με το στήθος στον τερματοφύλακά του έκανε το λάθος και ο Ντιά με κοντινή προβολή έγραψε το 2-1! Η χαρά των Ρωμαίων δεν κράτησε για πολύ, αφού για δεύτερη φορά απόψε δέχθηκαν άμεσα την ισοφάριση με τον Μούσα να γράφει το τελικό 2-2, δύο λεπτά αργότερα!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






