Ιταλία

Και η Λάτσιο στο... κυνήγι του Τορέιρα

Επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Λούκας Τορέιρα, αναμένεται να κάνει τις επόμενες μέρες η Λάτσιο, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Δυνατά στο... κυνήγι για την απόκτηση του Ουρουγουανού μέσου, Λούκας Τορέιρα, μπαίνει η Λάτσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «Tuttomercato».

Οι Ρωμαίοι αναμένεται να κάνουν κρούση στους Λονδρέζους για την απόκτηση του 26χρονου, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική του λίστα.

Ο Τορέιρα αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιώντας 35 εμφανίσεις με 5 γκολ και 2 ασίστ.

Ωστόσο, οι «βιόλα» δεν ενεργοποίησαν τη ρήτρα εξαγοράς του, η οποία είχε τεθεί στα 14 εκατ. ευρώ, θέλοντας να πείσουν την Άρσεναλ να τον παραχωρήσει για λιγότερα, δεδομένου ότι και το συμβόλαιό του με τους «κανονιέρηδες» τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

«Πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στη Φιορεντίνα, αλλά ο σύλλογος θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την Άρσεναλ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ιταλία και την Φλωρεντία», είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ο Ουρουγουανός, με τον ατζέντη του να προσθέτει: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, αλλά οι πιθανότητες του να μείνει ο Λούκας στη Φιορεντίνα είναι λίγες. Υπάρχει ένα συμβατικό πρόβλημα με τη Φιορεντίνα, αλλά προτεραιότητά μου είναι να έρθω σε συμφωνία μαζί της, οπότε δεν σκεφτόμαστε άλλες ομάδες προς το παρών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x