Ιταλία

Άδειο το Ολίμπικο στο Λάτσιο-Ίντερ για το πρωτάθλημα, μαζικό μποϊκοτάζ κατά της διοίκησης των Ρωμαίων!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ στηρίζουν εκείνους της Λάτσιο που βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα με τη διοίκηση της ομάδας και αμφότερες οι πλευρές θ’ αφήσουν άδειο το «Ολίμπικο» στις 09/05!

Οι οπαδοί της Λάτσιο θα έχουν εκείνους της Ίντερ στο πλευρό τους στην προσπάθεια που κάνουν ώστε ν’ απαλλαγεί η ομάδα τους από τους ανθρώπους που διοικούν το κλαμπ της Ρώμης.

Οι «λατσιάλι» φέτος αφήνουν το «Ολίμπικο» άδειο στα ματς της ομάδας τους, ο Σάρι έχει εκφράσει πολλάκις την ενόχλησή του γι’ αυτή τη στάση των φίλων του συλλόγου, αλλά τώρα θα το κάνουν και οι φιλοξενούμενοι!

Οι οργανωμένοι της Ίντερ αποφάσισαν να συμπαρασταθούν στην αντίπαλη παράταξη και θα μείνουν κι εκείνοι εκτός «Ολίμπικο» στο ματς του πρωταθλήματος στις 09/05. Ωστόσο, για τον τελικό του Κυπέλλου στις 13 του Μάη, το γήπεδο της αιώνιας πόλης θα είναι γεμάτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x