Ιταλία

Λάτσιο: «Καταδικάζουμε δημόσια τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών μας στο ντέρμπι με τη Ρόμα»

Η Λάτσιο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως καταδικάζει δημόσια τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών της στο ντέρμπι με τη Ρόμα.

Καταδικάζει τα αντισημιτικά συνθήματα των οπαδών της στο ντέρμπι με τη Ρόμα η Λάτσιο! Μετά τις καταγγελίες από την Εβραϊκή κοινότητα της Ρώμης, η οποία δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με σκληροπυρηνικούς των «λατσιάλι» να τραγουδούν αντισημιτικά άσματα και έναν εξ αυτών να φορά φανέλα με το όνομα «Hitlerson» και τον αριθμό 88, η διοίκηση του συλλόγου πέρασε στην αντεπίθεση.

Με ανακοίνωσή της, ανέφερε πως καταδικάζει ανοικτά κάθε τέτοια ενέργεια και θα μεριμνήσει επί του θέματος. «Στην πρώτη γραμμή να καταδικάζει δημόσια, να αποτρέπει και να καταστείλει ανεπιφύλακτα οποιαδήποτε διάκριση, ρατσιστικό ή αντισημιτικό σύνθημα ή ενέργεια», ήταν κάποια από όσα αναφέρει η τοποθέτηση.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση εξετάζεται από τα αρμόδια όργανα, ενώ υπήρξε καταγγελία για ανάλογη συμπεριφορά των οπαδών της Λάτσιο και στην ήττα από τη Νάπολι (0-1) στις 3 Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x