Ιταλία

Στη λίστα της Λάτσιο για τον προπονητή της νέας χρονιάς ο Αλμέιδα!

Στην αποκάλυψη πως ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στη λίστα της Λάτσιο για τον προπονητή που θα αναλάβει τον σύλλογο από το καλοκαίρι προχώρησε η «Gazzetta Dello Sport».

Η μία ακόμη ήττα της Λάτσιο με 2-1 από την Ουντινέζε ήρθε να προστεθεί στο κακό φεγγάρι που διανύει τον τελευταίο καιρό η ιταλική ομάδα, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί.

Οι Ρωμαίοι θα πορευτούν έως το τέλος της σεζόν με τον 52χρονο βοηθό του Σάρι, Τζοβάνι Μαρτουτσέλο, όμως, ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τον τεχνικό που θα αναλάβει το καλοκαίρι και θα οδηγήσει τον σύλλογο στην επόμενη μέρα.

Ένας εκ των υποψηφίων, μάλιστα, είναι και ο Ματίας Αλμέιδα! Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτει η «Gazzetta Dello Sport» σε δημοσίευμά της, τονίζοντας πως η περίπτωση του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος υπήρξε παίκτης της Λάτσιο από το 1997 έως το 2000, παρακολουθείται στενά.

Στους Ιταλούς αρέσει το προφίλ του Ίγκορ Τούντορ, που θέλει όμως πολυετές συμβόλαιο, κάτι που έχει κάνει τη διοίκηση να κοιτάξει και άλλες επιλογές. Πέραν του «Πελάδο», στη λίστα βρίσκονται και οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο, Ραφαέλε Παλαντίνο και Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο.

Παρόλα αυτά ο Αλμέιδα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2028, με τη ρήτρα στο συμβόλαιό του να ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να το εξαντλήσει, βλέποντας το μέλλον του στον πάγκο της «Ένωσης», την οποία οδήγησε στο νταμπλ μετά από 45 χρόνια στην πρώτη του, κιόλας, χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x