Γαλλία

Καθάρισε με ηγέτη Μποριζό και έφυγε για τετράδα η Ρεν

Με δύο γκολ και μία ασίστ του Μποριζό, η Ρεν επικράτησε 3-1 στην έδρα της Λε Πι-αν-Βελαΐ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Με… περίπατο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας η Ρεν! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μποριζό ο οποίος σκόραρε δις και είχε και ασίστ, η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την έδρα της ερασιτεχνικής Λε Πι-αν-Βελαΐ και βρίσκεται ήδη στην τετράδα του θεσμού.

Το ματς, πάντως, ήταν εξαιρετικό καθ’ όλη τη διάρκειά του αφού οι γηπεδούχοι θέλησαν να το παλέψουν. Έπαιξαν ανοιχτά και έφτιαξαν φάσεις, αλλά βρέθηκαν μόλις από το 9ο λεπτό πίσω στο σκορ με τον Μποριζό να φτιάχνει το 1-0 του Τεατέ. Και η Ρεν βρήκε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Μποριζό να σκοράρει με πέναλτι στο 49’ για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ο Αντινανί στο 61ο λεπτό μείωσε και έβαλε ξανά στο κόλπο την ομάδα του. Ωστόσο, ο Μποριζό είχε κέφια και σκόραρε ξανά στο 82ο λεπτό για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα και να γράψει το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x