Ισπανία

Λεβ από καλοκαίρι στη Ρεάλ;

Ο Γιόαχιμ Λεβ είναι πολύ πιθανό να κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το μουντιάλ της Ρωσίας όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo».

Επικρατέστερος για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι και να διαδεχθεί τον Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο Γιόαχιμ Λεβ, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Βέβαια υπάρχουν και δυσκολίες όσον αφορά αυτή τη συμφωνία.

Για τη «Βασίλισσα» φέτος οι δύο από τους τρεις στόχους έχουν ήδη χαθεί. Βρίσκεται 19 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, ενώ πρόσφατα αποκλείστηκε και από το Κύπελλο. Ο μόνος τίτλος που έχει μείνει διαθέσιμος είναι του Champions League, αλλά η Ρεάλ δεν είχε και την πιο εύκολη κλήρωση, καθώς θα αντιμετωπίσει την εκπληκτική φέτος Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των «16».

Εφόσον αποτύχει και εκεί, πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας, με τη σεζόν να κρίνεται εντελώς αποτυχημένη, αφού οι «μερένχες» θα μείνουν χωρίς τίτλο. Η «Μundo Deportivo» αποκαλύπτει πως ο εκλεκτός για τον Πέρεθ είναι το τεχνικός της Εθνικής Γερμανίας. Ο 58χρονος τεχνικός θεωρείται κορυφαίος από τον πρόεδρο της «Βασίλισσας», λόγω του έργου του στα «πάντσερ» και εξαιτίας της προσωπικότητάς του.

Η περίπτωσή του όμως μόνο εύκολη δεν είναι, διότι το καλοκαίρι έχει Μουντιάλ και η εθνική Γερμανίας είναι από τις ομάδες που συνήθως πάει... μακριά στη διοργάνωση. Ο Λεβ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014 με την Γερμανία και θα είναι μεγάλη πρόκληση να καθίσει στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας σε συλλογικό επίπεδο.

Οι υποψήφιοι πάντως είναι πολλοί και ακούγονται ονόματα όπως των Αλέγκρι, Ποτσετίνο, Κλοπ και Σάρι. Την τελική απόφαση θα πάρει το καλοκαίρι ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Επιμέλεια: Χρήστος Μανωλάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x