Ισπανία

Μπιλμπάο έτοιμη για, άλλη μία, κούπα!

Η Μπιλμπάο «λύγισε» την Λεβάντε με 2-1 στην παράταση, πέρασε στον τελικό και θα διεκδικήσει άλλη μία κούπα απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ζούνε μεγάλες σιτγμές στο Μπιλμπάο! Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Αθλέτικ επικράτησε 2-1 της Λεβάντε στην παράταση (σσ. 1-1 κανονική διάρκεια όπως και το πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα σε ένα... deja vu, με στόχο να κατακτήσει άλλη μία κούπα και ενώ εκκρεμεί και ο περσινός τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με την Σοσιεδάδ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Λεβάντε αφού μόλις στο 17ο λεπτό αφού ο Ρόζερ Μάρτι άνοιξε το σκορ, με την χαρά των γηπεδούχων να κρατάει για λίγο αφού στο μισάωρο το πέναλτι του Ραούλ Γκαρθία έφερε το σκορ στα ίσα. Παρότι το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, αλλά είχε φάσεις εκατέρωθεν, γκολ δεν μπήκε και όσο περνούσαν τα λεπττά έμπαινε και η σκοπιμότητα από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί, ο Μπερενγκέρ στο 112' έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μπιλμπάο για το 2-1 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x