Ισπανία

Πλησιάζει η μεγάλη επιστροφή του Ιμπόρα στη Λεβάντε

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Bιθέντε Ιμπόρα από τη Βιγιαρεάλ βρίσκεται η Λεβάντε καθώς επιθυμεί να ενισχύσει το ρόστερ της που θα την βοηθήσει στην επιστροφή της στη La Liga.

Μπορεί την περασμένη σεζόν η Λεβάντε να μην κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη La Liga, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της για την επιστροφή της σε αυτή.

Tα «βατράχια» σύμφωνα με τη «Marca» έχουν στο στόχαστρο τους τον Βιθέντε Ιμπόρα της Βιγιαρεάλ, με τον ποδοσφαιριστή να προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» με την ομάδα του ώστε να μετακινηθεί στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Λεβάντε φαίνεται πως είναι κάτι περισσότερο από προχωρημένο αφού και ο ίδιος ο πρόεδρος του συλλόγου, Κίκο Καταλάν, τόνισε με δηλώσεις του ότι για τον κάθε άνθρωπο μέσα στην ομάδα είναι όνειρο να επιστρέψει ο Ιμπόρα.

Την περασμένη σεζόν ο 34χρονος χαφ κατέγραψε στο «Θεράμικα» 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αρχηγός της Σεβίλλης με την οποία κατέκτησε 3 φορές το Europa League.

Επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x