Γερμανία

Λεβαντόσφσκι: O ατζέντης του καθιστά αμφίβολη την εξάντληση του συμβολαίου με Μπάγερν

Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν λήγει το 2023, ωστόσο ο ατζέντης του επιδιώκει επαφές για πιθανή πρόωρη ανανέωση.

Το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν Μονάχου λήγει το 2023, αλλά η παραμονή του στην Βαυαρία μέχρι τότε δεν θα πρέπει να θεωρείται 100% σίγουρη. Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα του «Sport1», ο ατζέντης του Πολωνού, Πίνι Ζάχαβι, επιδιώκει να έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της Μπάγερν για πιθανή πρόωρη ανανέωση.

Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, κοιτάζουν πάντοτε το ενδεχόμενο απόκτησης του σπουδαίου φορ και είναι σε θέση να του προσφέρουν πολλά χρήματα. Αυτό το γνωρίζει ο Ζάχαβι, που μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως μέσο πίεσης στην Μπάγερν υπέρ του πελάτη του, ο οποίος το 2023 θα είναι 34 ετών και αυτή τη στιγμή μπορεί να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες απολαβές της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ισραηλινός μάνατζερ έχει πελάτη και τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος έχει συμφωνήσει ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x