Ισπανία

Λεβαντόφσκι: «Πιο ρεαλιστική η προοπτική της Μπαρτσελόνα από της Ρεάλ»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εξήγησε τον λόγο που υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, παρότι στο παρελθόν είχε φτάσει αρκετές φορές κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τον λόγο για τον οποίο υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα, μετά από αρκετά χρόνια στα οποία είχε «συνδεθεί» με πιθανή μετακίνηση στη Ρεάλ, αποκάλυψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μιλώντας στο πολωνικό περιοδικό Kwartalnik Sportowy, ο 34χρονος επιθετικός δήλωσε: «Όταν είδα πόσο αποφασισμένη ήταν η Μπαρτσελόνα προκειμένου να με κάνει δικό της, ήξερα ότι αυτή η μεταγραφή ήταν πολύ πιο ρεαλιστική από οποιαδήποτε άλλη επαφή είχα τα προηγούμενα χρόνια με τη Ρεάλ».

Μάλιστα, το 2018 πηγές κοντά στον «Λέβα» είχαν επιβεβαιώσει στη Marca πως το όνειρό του ήταν να παίξει στη Ρεάλ, ωστόσο, παρά τις όποιες συνομιλίες υπήρξαν, ποτέ δεν κατάφερε να γίνει μέλος της.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τη ζωή στη Βαρκελώνη, στην οποία διαμένει με την οικογένειά του. «Δεν είναι τόσο κακό όσο το περίμενα, οι άνθρωποι εδώ σέβονται την ιδιωτικότητά μου. Φυσικά, η Βαρκελώνη είναι ένα τουριστικό μέρος, κατά τη διάρκεια της σεζόν υπάρχουν πολλοί επισκέπτες. Είμαστε μια δραστήρια οικογένεια, μας αρέσει να περπατάμε. Το να ζεις στην Ισπανία και να παίζεις στη LaLiga ήταν πάντα ένα όνειρο».

Ο Λεβαντόφσκι έχει ξεκινήσει «καυτός» την παρθενική του σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας έντεκα γκολ σε οκτώ παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κάππας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x