Ισπανία

Λείπει ο Κριστιάνο, «χορεύει» ο Μπέιλ (video)

Ανταποκρινόμενος και πάλι στον ηγετικό ρόλο εν τη απουσία του Κριστιάνο, ο Μπέιλ με κεφαλιά «δυναμίτη» χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ στην έδρα της Σοσιεδάδ (1-0) και η «βασίλισσα» ελπίζει ακόμα για κορυφή.

Το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εξ αρχής δύσκολο, πόσω μάλλον από τη στιγμή που στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά έχουν τεθεί «off» με προβλήματα τραυματισμών.

Ωστόσο, ο Γκάρεθ Μπέιλ βγαίνει μπροστά στα δύσκολα και μετά το προσωπικό του show στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, υπέγραψε τη νίκη της «βασίλισσας» και στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, καθώς με δικό του γκολ στο 80’ χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0), σε μια έδρα μάλιστα που η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε.

Με αυτό το «τρίποντο» η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά δύο βαθμών από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέχρι τέλους.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές λόγω των δύο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League έχασε σωρεία ευκαιριών και στα δύο ημίχρονα, παρ’ όλα αυτά η επιμονή ανταμείφθηκε στο 80’, όταν ο Ίσκο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπέιλ κινούμενος ταχύτατα, έπιασε πολύ δυνατή κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, παρά την προσπάθεια των Βάσκων στα τελευταία λεπτά να ισοφαρίσουν.

Πλέον, οι Μαδριλένοι περιμένουν τις αποψινές αναμετρήσεις της Ατλέτικο (εντός με Βαγεκάνο) και της Μπαρτσελόνα (εκτός με Μπέτις), με τους ίδιους να έχουν κάνει το καθήκον τους.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 36ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29/4

Χιχόν – Εϊμπάρ 2-0
(43' Καρμόνα, 82' Μενέντεζ)

Σάββατο 30/4

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(80' Μπέιλ)

Ατλέτικο – Βαγεκάνο (19.15)

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (21.30)

Γρανάδα – Λας Πάλμας (23.05)

Κυριακή 1/5
Μπιλμπάο – Θέλτα (13.00)

Εσπανιόλ – Σεβίλλη (17.00)

Λα Κορούνια – Χετάφε (19.15)

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ (21.30)

Δευτέρα 2/5
Μάλαγα – Λεβάντε (21.30)


Η επόμενη αγωνιστική (37η):

Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ
Θέλτα-Μάλαγα
Εϊμπάρ-Μπέτις
Χετάφε-Χιχόν
Λας Πάλμας-Μπιλμπάο
Λεβάντε-Ατλέτικο
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια
Σοσιεδάδ-Βαγεκάνο
Σεβίλλη-Γρανάδα
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x