Γενικά

Ο Κούτρης έγινε… «GOATris» και ο Κουλούρης «Έλληνας Μπενζεμά» για την Πόγκον μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!

Η Πόγκον Σέτσιν των Ευθύμη Κουλούρη και Λεονάρντο Κούτρη προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και αποθέωσε τον Έλληνα μπακ με ευφάνταστο τρόπο.

Ευθύμης Κουλούρης και Λεονάρντο Κούτρης γράφουν ιστορία με την Πόγκον στην Πολωνία.

Μετά το περσινό πρώτο εξάμηνο όπου αναδείχθηκε καλύτερη χειμερινή μεταγραφή, ενώ επιλέχθηκε στην ενδεκάδα της σεζόν, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στο Σέτσιν το περασμένο καλοκαίρι τον άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου.



Μαζί κρατούν την Πόγκον στην έκτη θέση του εγχώριου πρωταθλήματος διεκδικώντας επάξια τον τίτλο, ενώ το βράδυ της Τετάρτης έκλεισαν θέση στον τελικό του Κυπέλλου. Απέκλεισαν την πρωτοπόρο της Ekstraklasa Γιαγκελόνια επικρατώντας με 2-1 στην παράταση.



Ο 28χρονος φορ ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος φτάνοντας τα 14 γκολ σε 34 εμφανίσεις και αυτόν αποτέλεσε την αφορμή για να τον χαρακτηρίσουν οι υπεύθυνοι των social media «Έλληνα Μπενζεμά»(!) ενώ ο διεθνής αριστερός μπακ ήταν εκ των διακριθέντων. Η αψεγάδιαστη εμφάνιση του Κούτρη μάλιστα έφερε και την αποθέωση στον επίσημο λογαριασμό της Πόγκον στο Χ.

«Λεονάρντο GOATris. Δεν περιγράφω άλλο», ανέφερε η ανάρτηση που τον χαρακτήριζε κορυφαίο στη θέση του. Τόσο εκείνος όσο και ο Κουλούρης θα επιδιώξουν στις 2 Μαΐου την παρθενική κατάκτηση του Κυπέλλου Πολωνίας για την ομάδα του Σέτσιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x