Γενικά

Αυτό είναι το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ζαρντίμ στην Αλ Ραγιάν!

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την Αλ Ραγιάν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να βάζει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ένα τεράστιο ποσό.

Η Αλ Ραγιάν συνεχίζει κατά την προσφιλή της τακτική να εμπιστεύεται για τον πάγκο της προπονητές από άλλες χώρες. Διότι ο τελευταίος τεχνικός που καταγόταν από το Κατάρ και καθοδήγησε την ομάδα ήταν ο Φάμπιο Σέσαρ Μοντεζίν τον Δεκέμβριο του 2020, όπου κάθισε για μόλις έναν αγώνα ως υπηρεσιακός στον πάγκο της ομάδας.

Ενδεικτικό είναι πως η Αλ Ραγιάν έχει προσλάβει κατά το παρελθόν γνωστά ονόματα ως προπονητές, όπως οι Ντιέγκο Αγκίρε, Μίκαελ Λάουντρουπ, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα και Λοράν Μπλαν.

Κάπως έτσι, η επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεγάλη εμπειρία καλό βιογραφικό για να εργαστεί στην ομάδα που πάντα θέλει να στοχεύει σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.



Βέβαια, πέραν από το πρότζεκτ της ομάδας, αυτό που έπαιξε μεγάλο ρόλο για να πειστεί ο 48χρονος προπονητής να υπογράψει διετές συμβόλαιο ήταν και το… κασέ του. Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως ο Ζαρντίμ θα λαμβάνει το ποσό των 5,5 εκατ. ευρώ ετησίως ως προπονητής της Αλ Ραγιάν. Κάτι που σημαίνει πως εάν εξαντλήσει τη διετία στον πάγκο του συλλόγου από το Κατάρ, αναμένεται να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 11 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό τεράστιο, το οποίο έπαιξε κομβικό ρόλο όπως αντιλαμβάνεται κανείς για να πει το «ναι» με σχετική ευκολία ο Ζαρντίμ και να αποχωρήσει από την Σαμπάμπ Αλ Αχλί των ΗΑΕ.

Φυσικά, ο Ζαρντίμ πήρε και ορισμένες εγγυήσεις για τα μεταγραφικά ζητήματα, θέλοντας να κάνει κινήσεις που θα ενισχύσουν το ρόστερ με έξτρα ποιότητα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, λοιπόν, έχει ανεβάσει υπερβολικά το κασέ του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα συμβόλαια που είχε στις προηγούμενες ομάδες του, όπως και για παράδειγμα τα 7,5 εκατ. ευρώ που πήρε ως αποζημίωση τον Δεκέμβριο του 2019 από τη Μονακό…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x