Stoiximan Super League

Λιβάι Γκαρσία: «Στο μέλλον ελπίζω να εκπλήξω περισσότερο»

«Έχω ακόμα κάποια μυστικά στην τσέπη μου και ελπίζω να τα αποκαλύψω στο μέλλον και ελπίζω να εκπλήξω ακόμα περισσότερο», υποστηρίζει

Για τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα με την φανέλα της ΑΕΚ μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει δείξει όλα του τα... κόλπα.

«Έχω ακόμα κάποια μυστικά στην τσέπη μου και ελπίζω να τα αποκαλύψω στο μέλλον και ελπίζω να εκπλήξω ακόμα περισσότερο», υποστηρίζει ο άσος της Ένωσης.

Aναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:


«Ήταν ένα θρίλερ. Το πιο σημαντικό είναι ότι μπορέσαμε και φύγαμε με τους τρεις βαθμούς. Για μένα ήταν δύσκολα τα τελευταία λεπτά, όπως και για την ομάδα αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για τις δύο ασίστ που έβγαλε:

«Νιώθω καλά, ήταν σημαντικό για εμένα να πάρω παιχνίδια μετά τον τραυματισμό μου. Πλέον είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Ήταν ένα μπόνους οι δύο ασίστ μου και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο».

Για τα δυνατά μαρκαρίσματα που δέχεται από αντιπάλους:

«Όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις προβλήματα στους αντιπάλους θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς και την αντίδρασή τους. Για εμένα τα δυνατά μαρκαρίσματα δεν είναι εύκολα, αλλά πρέπει να τα αποδεχθώ. Μου αρέσει να παίζω με την μπάλα, οπότε ξέρω ότι θα έχω μια τέτοια αντιμετώπιση. Όσο δεν είμαι εκτός λόγω τραυματισμού είναι όλα καλά».

Για το αν έχει αποκαλύψει μέσα στο γήπεδο όλο το ταλέντο του:

«Έχω ακόμα κάποια μυστικά στην τσέπη μου και ελπίζω να τα αποκαλύψω στο μέλλον και ελπίζω να εκπλήξω ακόμα περισσότερο».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι ένα ακόμη παιχνίδι που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να μπούμε με αυτοπεποίθηση και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν νιώθει ότι τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πιο δύσκολα από τα εκτός για την ΑΕΚ:

«Δεν θεωρώ ότι είναι πιο δύσκολο να παίζουμε στην έδρα μας. Δυστυχώς έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς, ελπίζω με τον Αστέρα Τρίπολης να γίνει μια νέα αρχή και να έχουμε μια καλή πρόοδο για τα επόμενα ματς που δεν θα χάνουμε βαθμούς».

Για το ματς στο οποίο δυσκολεύτηκε έως τώρα:

«Μέχρι τώρα το μόνο παιχνίδι που δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου ήταν αυτό με τον Ολυμπιακό που παίξαμε εκτός έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x