Αγγλία

Λίβερπουλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μάτιπ, σε λίγες εβδομάδες «μπαίνει» ο Ζότα

Στη διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ τέθηκε ο Μάτιπ, με την επιστροφή του Ζότα να καθυστερεί λίγο ακόμα.

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Ζόελ Μάτιπ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεσή του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι την Πέμπτη (21/1).

Βέβαια, όπως επεσήμανε ο Κλοπ την Τετάρτη (20/1) στη συνέντευξη Τύπου για το εν λόγω ματς, η συμμετοχή του Καμερουνέζου στόπερ, ο οποίος βρισκόταν στα «πιτς» από τα τέλη Δεκέμβρη λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, δεν ισχύει το ίδιο και με τον τραυματισμένο στο γόνατο, Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε λίγες εβδομάδες.

«Ο Ζόελ έχει επιστρέψει πλήρως στις προπονήσεις και πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Θα δούμε αύριο (σ.σ.: την Πέμπτη). Για τον Ντιόγκο χρειάζονται ακόμα λίγες εβδομάδες. Χρειάζεται χρόνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας.

Μάλιστα, ο Κλοπ στάθηκε και στο ντέρμπι κορυφής με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0) την περασμένη Κυριακή (17/1) και την απόδοση της ομάδας του, η οποία απέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League. «Η κατάστασή μας δεν είναι καταστροφική, απλώς δεν είναι τέλεια. Παρατήρησα αρκετά καλά σημάδια στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, επειδή δεν κερδίσαμε, κανείς δεν ενδιαφέρεται», σχολίασε ο «Κλόπο».

Διαβάστε ακόμα:

Άρσεναλ: Μετά και τον Σωκράτη έχει πετάξει 214 εκατ. την τελευταία τριετία

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ: «Έδωσα τα πάντα»

Και επίσημα παρελθόν από την Άρσεναλ ο Παπασταθόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x