Γαλλία

Λιλ: Πρόταση 20 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Τσακίρ

Στο κυνήγι της απόκτησης του 25χρονου τερματοφύλακα της Τράμπζονσπορ φαίνεται πως έχει μπει και μάλιστα ζεστά ο γαλλικός σύλλογος.

Την ενίσχυσή της κάτω από τα δοκάρια κοιτάζει ήδη η Λιλ ενόψει της νέας σεζόν. Οι «λιλουά» πραγματοποιούν μια ονειρική χρονιά στη Ligue 1, δείχνοντας ικανοί να παλέψουν μέχρι τέλους για τον τίτλο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, και μόνο τυχαίες δεν είναι οι φήμες για το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του κίπερ Μενιάν, αλλά και των αμυντικών.

Για αυτό τον λόγο, η Λιλ τσεκάρει την αγορά για απόκτηση τερματοφύλακα, με τουρκικά δημοσιεύματα να βγάζουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των Γάλλων προς τον κίπερ της Τράμπζονσπορ, Ουγκορτζάν Τσακίρ.

Μάλιστα, οι γείτονες το πάνε ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως έχει κατατεθεί πρόταση κοντά στα 20 εκ. ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου, με την ομάδα της Τραπεζούντας να ζητάει το ποσό των 30 εκ. ευρώ.

Ο Τσακίρ προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τράμπζονσπορ, έχοντας ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του. Ενδεικτικό είναι πως σύμφωνα με το γνωστό Tranfermarkt κοστολογείται στα 16. εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x