Γαλλία

Λιλ: Σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν για διετή δανεισμό του Νούμπελ

Λιλ και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται σε συζητήσεις για διετή δανεισμό του τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νούμπελ στον γαλλικό σύλλογο.

Η Λιλ οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση της Ligue 1, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια και τέταρτη συνολικά στην ιστορία της, αφού βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παρ' όλα αυτά, οι «λιλουά» έχουν αρχίσει ήδη τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, η οποία θα τη βρει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Οι φήμες που θέλουν τον Μάικ Μενιάν να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, ολοένα και πληθαίνουν, για αυτό τον λόγο ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση βασικού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα λοιπόν με γαλλικά δημοσιεύματα, η Λιλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου, για διετή δανεισμό του νεαρού Αλεξάντερ Νούμπελ. Ο 24χρονος Γερμανός κίπερ βρίσκεται στους Βαυαρούς από τον Ιούνιο του 2020, με τους πρωταθλητές Γερμανίας να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νόιερ.

Παρ' όλα αυτά, τη φετινή σεζόν μετράει μόλις τρεις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με την Μπάγερν να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον στείλει κάπου δανεικό ώστε να πάρει παιχνίδια και εμπειρία στα πόδια του. Να τονιστεί, πως και η Μονακό ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωση του Νούμπελ και μάλιστα με κανονική μεταγραφή, ωστόσο η Μπάγερν δεν σκοπεύει να τον πουλήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x