Γαλλία

Στη μάχη για Μπελότι και η Λιόν!

Ο Αντρέα Μπελότι μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει από την Τορίνο, με αρκετές ομάδες να σχηματίζουν... ουρά για την απόκτησή του.

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες και φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του Αντρέα Μπελότι από την Τορίνο. Ο 28χρονος σέντερ φορ μοιάζει έτοιμος να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και να κάνει το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας σε έναν σύλλογο με μεγαλύτερες απαιτήσεις μετά από μια εξαετία στην «γκρανάτα».

Τα παραπάνω νέα έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, με αρκετές ομάδες να σχηματίζουν... ουρά για την απόκτηση τού Ιταλού killer. Ως ένα από τα μεγάλα φαβορί χαρακτηρίζεται η Μίλαν καθώς ο Μπελότι φέρεται να είναι οπαδός των «ροσονέρι».

Ωστόσο, η «tuttosport» φέρνει στη δημοσιότητα μια ομάδα που δεν είχε ακουστεί ξανά για τον 28χρονο. Πρόκειται για την Λιόν, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του και εφόσον εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου, θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του θέλοντας να δυναμώσει την επιθετική της γραμμή.

Διαβάστε ακόμα:

Μίλαν: Δίνει νέο συμβόλαιο στον Κιάερ

Κινδυνεύει να χάσει τον τελικό του Κυπέλλου ο Γκασπερίνι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x