Γαλλία

Πήρε την ισοπαλία απέναντι στη Νις αλλά... τίμησε τον Μπενζεμά η Λιόν

Σε ένα σκληρό ματς στην «Groupama Arena» και υπό το βλέμμα του Καρίμ Μπενζεμά Λιόν και Νις έμειναν στο 1-1 για την 15η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε ένα ματς με πέναλτι, ένταση και την... χρυσόσκονη του Καρίμ Μπενζεμά η Λιόν έμεινε στο 1-1 με τη Νις στη «Groupama Arena» για την 15η αγωνιστική της Ligue 1 και παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη. Ο Πεπέ από το σημείο του πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ, με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε ο Λακαζέτ για τους γηπεδούχους.

To παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 22' ο Λεμινά τραυματίστηκε και ο Τιράμ πήρε τη θέση του. Στο 26' ο Πεπέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λιόν όμως το γκολ δεν μέτρησε αφού ο Ιβοριανός ήταν εκτεθειμένος. Στο 33' οι «αετοί» κέρδισαν πέναλτι με τον Πεπέ να το εκτελεί και τον Λόπες να αποκρούει, ωστόσο η εκτέλεση επαναλήφθηκε μιας και ο Πορτογάλος πορτιέρε δεν πατούσε την γραμμή. Ο Νικολάς Πεπέ δεν λάθεψε δεύτερη φορά ανοίγοντας το σκορ στο 38'. Μάλιστα, η Νις έχασε την ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα να κάνει δύο τα τέρματα της, όμως ο Γιουσέφ Ατάλ την σπατάλησε και το 0-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Λοράν Μπλαν, προσπάθησε να βρει απαντήσεις όμως ο Φαβρ είχε στήσει υποδειγματικά την ομάδα του στο χορτάρι. Στο 63' ο σκόρερ της Νις, Πεπέ, σούταρε με φάλτσο όμως η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι του Λόπες καταλήγοντας άουτ. Στο 68' ο Ταλιαφίκο σημάδεψε το δοκάρι του Σμάιχελ και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει για τη Λιόν. Ο Μπάρκλεϊ είχε και αυτός δοκάρι για τη Νις στο 70'.

Στο 87' οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα... τραβηγμένο πέναλτι με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ να το εκτελεί με δύναμη στο κέντρο της εστίας του Σμάιχελ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στην 8η θέση με 21 βαθμούς η Λιόν, την ακολουθεί με ένα βαθμό λιγότερο η Νις που έμεινε για πέμπτο διαδοχικό ματς αήττητη.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 11/11
Λιον-Νις 0-1
(89'Λακαζέτ-38' Πεπέ)

Σάββατο 12/11
Λανς-Κλερμόν (18:00)
Ρεν-Τουλούζ (22:00)

Κυριακή13/11
Παρί Σεν Ζερμέν-Οσέρ (14:00)
Μπρεστ-Τρουά (16:00)
Λιλ-Ανζέ
Μονπελιέ-Ρεμς
Ναντ-Αζαξιό
Στρασβούργο-Λοριάν (18:05)
Μονακό-Μαρσέιγ (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x