Καζάνι που βράζει η Λιόν!
Ο ιστορικός γαλλικός σύλλογος τιμωρήθηκε με υποβιβασμό από τη Ligue 1 λόγω των τεράστιων χρεών της, έχοντας ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και περιμένοντας την τελική ετυμηγορία των αρμόδιων Αρχών.
Όπως ήταν απολύτως λογικό, στις τάξεις των φίλων της Λιόν επικρατεί μεγάλη αναστάτωση με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις, με εκατοντάδες οπαδούς της να βγαίνουν στους δρόμους, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζον Τέξτορ.
«Ένας Αμερικανός που δεν κάνει για τίποτα. Η Λιόν δεν είναι δική σου, Τέξτορ εξαφανίσου», ακούστηκε χαρακτηριστικά σε ένα από τα συνθήματά τους, ενώ ανάλογου ύφους ήταν και τα πανό που κρατούσαν.
?????? Lyon fans are currently protesting against their owner John Textor. ????
— EuroFoot (@eurofootcom) June 28, 2025
"OL isn't yours, Textor get lost!", chant the fans. pic.twitter.com/3iYzT3dITS
ON EST LYON BORDEL ! pic.twitter.com/uQKWdqXQaC
— ???????? (@D2LY69) June 28, 2025
Un chant des supporters de @OL qui reclament le depart immediat de John Textor pic.twitter.com/3CTDCYq7JY
— Lyon Foot (@lyon_foot69) June 28, 2025
???? "Textor casse-toi", les supporters de l'OL toukours mobilises contre la direction du club. Suivez notre directhttps://t.co/BHGfWJ33Y7#ol #lyon #textor pic.twitter.com/rjM0pxH20d
— Le Progres Lyon (@leprogreslyon) June 28, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






