Γαλλία

Λιόν: Παραιτήθηκε ο Τέξτορ - Για πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος στον σύλλογο

Η Μισέλ Κανγκ γράφει ιστορία ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Λιόν, αναλαμβάνοντας δράση μετά την αποχώρηση Τέξτορ και τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Ligue 2.

Αλλαγή σελίδας στη Λιόν, καθώς η Μισέλ Κανγκ ανέλαβε επίσημα τη Δευτέρα (30/06) την προεδρία του συλλόγου, λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του Τζον Τέξτορ.

Η ιδιοκτήτρια της ομάδας γυναικών της Λιόν γίνεται η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του συλλόγου που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο.

Η Κανγκ τοποθέτησε στο πλευρό της τον Μίκαελ Γκέρλινγκερ ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο, με στόχο τη σταθεροποίηση και την επαναφορά της ομάδας στην Ligue 1, μετά τον σοκαριστικό υποβιβασμό στη Ligue 2.

«Η Λιόν επιβεβαιώνει σήμερα αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, διορίζοντας τη Μισέλ Κανγκ ως πρόεδρο του συλλόγου και διευθύνουσα σύμβουλο του Eagle Football Group και τον Μίκαελ Γκέρλινγκερ ως διευθύνοντα σύμβουλο του συλλόγου. Ο Τζον Τέξτορ παραιτήθηκε από τις διοικητικές του θέσεις στην Ολιμπίκ Λιόν, συμπεριλαμβανομένης και αυτής στο διοικητικό συμβούλιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x