Γαλλία

Απουσίασε για άγνωστο λόγο από τη σημερινή προπόνηση της Παρί ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι δεν προπονήθηκε σήμερα με την Παρί, με τον λόγο να παραμένει άγνωστος και τις φήμες περί μετακίνησης σε άλλη ομάδα να φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Απών από τη σημερινή προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έδωσε το παρών στο προπονητικό κέντρο των Παριζιάνων και η «Equipe» σημειώνει πως δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση-θέση από την ομάδα για τον λόγο που ο 35χρονος δεν βρέθηκε στην προπόνηση.

Κάπως έτσι, τρεις ημέρες πριν το εντός έδρας ματς με τη Ρεν, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ligue 1, ο Κριστόφ Γκαλτιέ βλέπει το εργατικό δυναμικό του να αποδεκατίζεται. Ο Μαρκίνιος δεν έχει επιστρέψει ακόμα στις προπονήσεις, ο Χακίμι εξακολουθεί να έχει πόνο στον μηρό και ο Μουκιελέ στη γάμπα και τους μηριαίους. Παράλληλα, σήμερα τραυματίστηκε και ο Σέρχιο Ράμος!

Η απουσία του Μέσι από την προπόνηση της Παρί έρχεται σε ένα διάστημα που οι φήμες περί μετακίνησης σε άλλη ομάδα -με το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα να παίζει- ολοένα και φουντώνουν περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x