Ισπανία

Χαμός με Μέσι στο twitter: Διχογνωμία μεταξύ κορυφαίων δημοσιογράφων!

Κορυφαίοι δημοσιογράφοι στο twitter έχουν αντίθετα ρεπορτάζ για το θέμα της παραμονής ή της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα.

Το νούμερο ένα θέμα σε όλα την Ευρώπη είναι αυτή την ώρα ο Λιονέλ Μέσι! Οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε ακραίο σημείο, με τις διαπραγματεύσεις να δείχνουν πως έχουν «παγώσει» και να παραμένει άγνωστο εάν ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα παραμείνει ή θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα!

Η αρχή έγινε από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Sportitalia» και του δημοσιογράφου, Τζανλουίτζι Λονγκάρι, o oποίος υποστήριξε πως το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στις δύο πλευρές αφού η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέα μείωση στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, μετά το αρχικό 50% που είχε συμφωνηθεί! Κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον Αργεντινό.



Η συνέχεια έγινε με το δημοσίευμα της «Marca», η οποία υποστήριζε πως υπάρχει ανατροπή στο θέμα του Λιονέλ Μέσι και είναι μακριά από την Μπαρτσελόνα, για να έρθει και η επιβεβαίωση από τον κορυφαίο δημοσιογράφο του «Radio Catalunia», Χεράρδ Ρομέρο, ο οποίος υποστήριξε πως εκτός των άλλων, ο Αργεντινός είναι δυσαρεστημένος με το ρόστερ των Καταλανών ενόψει της νέας σεζόν και προβληματίζεται από την οικονομική ρευστότητα του συλλόγου.





Ένα εκ των κορυφαίων Μέσων της Αργεντινής το «tnt sports» αναφέρει πως υπάρχουν επιπλοκές στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση των δύο πλευρών και η ανανέωσή του δεν είναι καθόλου σίγουρη.



Ο Φλοράν Τορσού υποστηρίζει πως δεν υπάρχει καμία νέα πρόταση για νέα περικοπή στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, ενώ και ο Τόνι Χουανμάρτι αναφέρει ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως το επόμενο 24ωρο θα ανακοινωθεί η ανανέωση! Κάτι το οποίο στηρίζει και αναφέρει σε δημοσίευμά της και η «Mundo Deportivo», η οποία κάνει λόγο για ορισμένες διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών που αναμένεται να γεφυρωθούν.







Τέλος, ο Αχράφ Μπεν Γιαντ αναφέρει πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν να βρίσκονται στο ίδιο σημείο διαπραγματεύσεων που βρίσκονταν εδώ και αρκετούς μήνες και δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη ανάμεσα σε Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x