Ισπανία

Δεύτερο φαβορί η… Μπαρτσελόνα για τον Μέσι - Πέμπτο η Νιούελς!

Οι books έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό του Λιονέλ Μέσι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το φαβορί, την… Μπαρτσελόνα να ακολουθεί και να υπάρχουν ομάδες-εκπλήξεις στην 20αδα.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, η οποία έριξε την… βόμβα του καλοκαιριού (και όχι μόνο) με την ανακοίνωσή της πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν παρέα.

Κάπως έτσι, οι books έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είναι το απόλυτο φαβορί. Λίγο πίσω, σε απόσταση… αναπνοής, η Μπαρτσελόνα! Όχι, μην σας κάνει εντύπωση αφού είναι υπαρκτό σενάριο αυτό της ανατροπής και της παραμονής του Αργεντινού στους Καταλανούς!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην τρίτη θέση, ακολουθεί η επιλογή της οποιαδήποτε ομάδας από το MLS και την πεντάδα συμπληρώνει η Νιούελς, ομάδα από την οποία τον απέκτησε η Μπαρτσελόνα όταν ο Μέσι ήταν ακόμη παιδί.

Ίντερ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ ακολουθούν, με την Λιντς να βρίσκεται στην 12η θέση, πιθανότατα λόγω της παρουσίας του συμπατριώτη του, Μαρσέλο Μπιέλσα, στον πάγκο!

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στην 13η θέση, ενώ την εικοσάδα συμπληρώνουν οι Τότεναμ, Αλ Σαντ, Μίλαν, Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης (!), Άστον Βίλα και Έβερτον!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x