Γενικά

Τρομερό βίντεο της Lay's με 807 κατσίκες να σχηματίζουν το πρόσωπο του «GOAT» Λιονέλ Μέσι!

Και η γνωστή εταιρία σνακ, Lay's, συμμετέχει με ένα απίθανο βίντεο στην... φρενίτιδα της πολυαναμενόμενης πρώτης συμμετοχής του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι!

Όλα τα φώτα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στις ΗΠΑ και την Φλόριντα, εκεί, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου (22/07, 03:00), ο Λιονέλ Μέσι θα πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι!

Από νωρίς το απόγευμα, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς στο γήπεδο του συλλόγου, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα για το πρώτο επίσημο αγώνα του Αργεντινού σούπερ σταρ στις ΗΠΑ, με την Ίντερ να αντιμετωπίζει την Κρουζ Αζούλ στο Λιγκ Καπ της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής!

Ήδη, χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται στο «DRV PNK Stadium», το οποίο αναμένεται να είναι... ασφυκτικά γεμάτο, αφού εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ανακοινωθεί το sold out!

Στη... φρενίτιδα που επικρατεί για τον «Πούλγκα», συμμετέχει και η Lay's, η οποία εδώ και χρόνια έχει στενή συνεργασία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Ο παγκόσμιος κολοσσός των σνακ, δημοσίευσε προς τιμήν του Μέσι, ένα απίθανο βίντεο στο οποίο εμφανίζονται 807 κατσίκες, όσα και τα γκολ του Αργεντινού στην έως τώρα καριέρα του, παραπέμποντας στο προσωνύμιο «GOAT», σχηματίζοντας όλες μαζί το πρόσωπό του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x