Ιταλία

Ο Λοτίτο ανέφερε τις διαφορές των οπαδών της Λάτσιο και την Ρόμα

Ο Κλαούντιο Λοτίτο ανέφερε τις διαφορές ανάμεσα στους φιλάθλους της Λάτσιο και της Ρόμα.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, σε δηλώσεις του ανέφερε τις διαφορές που έχουν οι οπαδοί της ομάδας του με εκείνους της Ρόμα.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως οι φίλαθλοι των Ρωμαίων παραμένουν ικανοποιημένοι ακόμα και αν η Ρόμα δεν τα πηγαίνει καλά, σε αντίθεση με της Λάτσιο οι οποίοι είναι… καλομαθημένοι όπως τους χαρακτήρισε.

«Εγώ δεν έχω συνηθίσει να πουλάω όνειρα αλλά να λέω την αλήθεια, την πραγματικότητα. Οι οπαδοί έχουν δίκιο από συναισθηματικής πλευράς, δεδομένου του πάθους τους, να λένε ότι η ομάδα τούς ανήκει. Από πλευράς διαχείρισης, όμως, δεν είναι έτσι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είχαμε κατακτήσει το Σούπερ Καπ κόντρα στην Ιντερ του Μουρίνιο που είχε κάνει τρεμπλ. Λίγες μέρες μετά στο γήπεδο δεν ήταν κανένας. Οι Λατσιάλι είναι περίεργοι, ίσως τους έχω καλομάθει. Οι Ρομανίστι, αντιθέτως, είναι ικανοποιημένοι και όταν πάνε χάλια.

Στην αρχή της σεζόν ξεκινάνε για να πάρουν το πρωτάθλημα αλλά μετά είναι ικανοποιημένοι με το να παλεύουν για άλλες θέσεις. Εμείς οι Λατσιάλι, όμως, είμαστε διαφορετικοί. Οι οπαδοί πάντα υπέφεραν. Έδωσαν μάχες, εξαντλήθηκαν, αλλά η αγάπη δεν άλλαξε. Υπήρχαν κάποιοι που είχαν συνηθίσει να αρμέγουν την αγελάδα, αλλά μετά είδαν έναν πρόεδρο που το σταμάτησε αυτό. Όχι για μένα, για το κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x