Γενικά

Χαλαρά η Λουντογκόρετς πριν τον Ολυμπιακό

Παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, η Λουντογκόρετς επιβλήθηκε 3-0 τη2 ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας προτού έρθει Ελλάδα για να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται η Λουντογκόρετς στην Ελλάδα για την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League, καθώς επιβλήθηκε 3-0 της ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας εντός έδρας, κάνοντας έτσι το 2/2 στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Βουλγαρίας, Βάλντας Νταμπράουσκας, προέβη σε εκτεταμένο ροτέισον, έχοντας δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές (!) σε σχέση με το 3-1 κόντρα στη Μούρα και τον Πιέρο Σωτηρίου εκτός αποστολής.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, δίχως πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Κι ενώ φαινόταν πως το ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν δίχως σκορ, ήρθε ο Τεκπετέι στις καθυστερήσεις να κάνει το 1-0 με κεφαλιά (που βρήκε σε αμυντικό) και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 65’, όταν ο Ροτάριου εκμεταλλεύτηκε μακρινή μπαλιά και νίκησε σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Λουντογκόρετς.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε οκτώ λεπτά αργότερα από κοντινή προσπάθεια του Μανού.

Η ενδεκάδα της Λουντογκόρετς (4-1-4-1): Παντ - Σισίνιο, Τερζίεφ, Σα, Πίνας – Μπάντζι (63’ Γκονσάλβες) – Γιάνκοφ, Τεκπετέι (62’ Ροτάριου), Τσιμπότα (74’ Ντεσπόντοφ), Βάντερσον (63’ Κόουλι) – Μανού.

Στον πάγκο: Κάλινα, Νεντιάλκοφ, Βέρντον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x