Ισπανία

Λουίς Ενρίκε για Μέσι: «Οι σύλλογοι είναι πάνω από τους παίκτες»

Ο Λουίς Ενρίκε σχολίασε την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και είπε πως του άφησε γλυκόπικρη γεύση.

Αμφιβολίες για το κατά πόσο θα ωφελήσει την Μπαρτσελόνα η αναγκαστική παραμονή του Λιονέλ Μέσι έχει ο Λουίς Ενρίκε. Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα που απασχολεί όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη το τελευταίο δεκαήμερο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το παιχνίδι Ισπανία-Ουκρανία για το Nations League.

O προπονητής της Μπαρτσελόνα την περίοδο 2014-17 δήλωσε χαρακτηριστικά:« Είναι ένα ζήτημα πολύ λεπτό. Γενικά δεν ξέρω αν πρέπει να πω κάτι. Πιστεύω ότι οι σύλλογοι είναι πάνω από τους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα είναι ένας τεράστιος σύλλογος και πάντα κέρδιζε τίτλους. Είναι προφανές ότι ο Μέσι έχει κάνει την Μπάρτσα να κερδίσει ακόμα περισσότερους αλλά θα μου άρεσε να υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.»

Ο Αστουριανός τεχνικός τόνισε επίσης ότι κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα «χωρίσουν οι δρόμοι» του Μέσι και της Μπαρτσελόνα θέλοντας και μη. « Αργά ή γρήγορα ο Μέσι θα φύγει από την Μπαρτσελόνα. Ήταν ευχάριστη η συνεργασία των δυο πλευρών ως τώρα και θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο φιλική. Η ομάδα θα συνεχίσει να κερδίσει και χωρίς τον Μέσι αλλά και ο Μέσι θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικός πολλά χρόνια αν φύγει από το σύλλογο» είπε ο Ενρίκε.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x