Ισπανία

Λουίς Ενρίκε: «Πρέπει να ξυπνήσετε»

Προσπάθεια αφύπνισης από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα στους παίκτες μία ημέρα μετά την ισοπαλία στο Ανοέτα.

Η ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στο Ανοέτα με την Σοσιεδάδ προκάλεσε ανησυχία στις τάξεις της ομάδας.

Έτσι σήμερα το πρωί ο Λουίς Ενρίκε μάζεψε τους παίκτες του στα αποδυτήρια πριν την προπόνηση και τους μίλησε, σε μια προσπάθεια να τους αφυπνίσει ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός της «Μπάρτσα» τους μίλησε σε ήρεμο τόνο, επισημαίνοντάς τους την ανάγκη για να επανέλθουν στα καλά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. «Πρέπει να ξυπνήσουμε», ήταν κάποια από τα λόγια του.

Γενικότερα, πάντως, όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες ο Λουίς Ενρίκε απέφυγε την κριτική, και προσπάθησε να τους ενώσει και να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x