Ιταλία

Λουκάκου: «Ό,τι κατάφερα στην καριέρα μου είναι αφιερωμένα στον παππού μου»

Στον εκλιπόντα παππού του αποκάλυψε ο Ρομέλου Λουκάκου ότι είναι αφιερωμένα τα όσα πετύχει στην καριέρα του.

Για τον παππού του που του αφιερώνει όλα όσα έχει πετύχει στην ποδοσφαιρική του καριέρα, μίλησε ο Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Βέλγος επιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στο CNN ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και την Μάντσεστερ Σίτι και ερωτηθείς για το τι θα σκεφτόταν ο παππούς του αν ήταν στη ζωή για αυτή τη στιγμή, απάντησε ότι όλα όσα έκανε είναι αφιερωμένα σε αυτόν, αποκαλύπτοντας μια συγκινητική ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος είχε ορκιστεί σε ένα τηλεφώνημα στον παππού του, ότι θα φροντίζει τη μητέρα του, Αντολφίν, πέντε ημέρες πριν εκείνος πεθάνει στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, από όπου κατάγεται η οικογένεια του Λουκάκου.

«Ο παππούς μου για μένα ήταν το νούμερο ένα, ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, οπότε κάθε φορά που παίζω είναι γι' αυτόν. Είναι γι' αυτόν, όλη την ώρα, όλα τα γκολ που έχω πετύχει - τα πάντα. Του υποσχέθηκα ότι θα φρόντιζα τη μητέρα μου, όταν ήμουν 12 ετών, το έκανα αυτό. Έτσι, κάθε φορά που κοιτάζω τη μαμά μου και τη βλέπω στις κερκίδες, τον κοιτάζω [δείχνει προς τα πάνω] μετά από κάθε γκολ και λέω, τα κατάφερα. Δεν έχει σημασία - νίκες ή ήττες. Τα κατάφερα.», ήταν τα λόγια του επιθετικού της Ίντερ στο CNN.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x