Ελλάδα

Σφαίρες στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του διαιτητή - Αναβολή στο ματς ΑΟ Λουτράκι-ΠΑΣ Κόρινθος

Ένα απίστευτο περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στο ΑΟ Λουτράκι - ΠΑΣ Κόρινθος έγινε γνωστό.

Από το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής για τα πλέι-οφ της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας δεν πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΟ Λουτράκι και τον ΠΑΣ Κόρινθος. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία μεγάλη είναι ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε στην αναβολή του το παιχνίδι αυτό.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, korinthosnews.com, το ματς αυτό δεν έγινε μετά από αδυναμία του διαιτητή. Συγκεκριμένα ο Παντελής Χονδρόπουλος, πάντα όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, είχε οριστεί διαιτητής του αγώνα, αλλά όταν πήγε στο αυτοκίνητό του για να ξεκινήσει με αυτό για το γήπεδο του Λουτρακίου, βρήκε στο παρμπρίζ του αφημένες δύο σφαίρες!

Ο διαιτητής, σε κατάσταση σοκ, κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες πήραν τις σφαίρες και τις έστειλαν για εξέταση, ενώ λίγο αργότερα ενημέρωσε ότι δεν είναι σε κατάσταση μετά την ξεκάθαρη αυτή απειλή να σφυρίξει το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x